De lokale woningmarkt in Verspreide huizen Rucphen.

Als woningbezitter in Verspreide huizen Rucphen zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,974 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Rucphen het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Rucphen. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,356 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen Rucphen gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen Rucphen in Rucphen?

Een huis kopen in Verspreide huizen Rucphen is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Rucphen in Rucphen.

In de buurt Verspreide huizen Rucphen in Rucphen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 59 mensen per vierkante kilometer en 410 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Verspreide huizen Rucphen zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 150 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Rucphen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.