De gemiddelde prijs per vierkante meter in Houtwijk is € 3,736/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Houtwijk
4.0%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Houtwijk is
23%
De woningwaardes in Houtwijk zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Houtwijk.

Als woningbezitter in Houtwijk zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,736 per vierkante meter. Hiermee doet Houtwijk het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente 's-Gravenhage. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,339 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Houtwijk achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Houtwijk in 's-Gravenhage?

Een huis kopen in Houtwijk is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Houtwijk in 's-Gravenhage.

In de buurt Houtwijk in 's-Gravenhage is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 9,025 mensen per vierkante kilometer en 5,610 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Houtwijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 2,130 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in 's-Gravenhage on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.