De gemiddelde prijs per vierkante meter in Landen is € 3,678/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Landen
3.2%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Landen is
32%
De prijzen van woningen in Landen zijn het afgelopen jaar gegroeid met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Landen.

Als je woningbezitter wordt in Landen zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,678 per vierkante meter. Hiermee doet Landen het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente 's-Gravenhage. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,339 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Landen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Landen in 's-Gravenhage?

Een huis kopen in Landen is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Landen in 's-Gravenhage.

In de buurt Landen in 's-Gravenhage is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,464 bewoners per vierkante kilometer en 2,895 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Landen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 725 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in 's-Gravenhage on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.