De lokale woningmarkt in Schakenbosch en het Buitengebied.

Als woningbezitter in Schakenbosch en het Buitengebied zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Schakenbosch en het Buitengebied het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Leidschendam-Voorburg. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,392 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Schakenbosch en het Buitengebied achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Schakenbosch en het Buitengebied in Leidschendam?

Een huis kopen in Schakenbosch en het Buitengebied is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Schakenbosch en het Buitengebied in Leidschendam.

In de buurt Schakenbosch en het Buitengebied in Leidschendam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 152 mensen per vierkante kilometer en 70 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Schakenbosch en het Buitengebied zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 15 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 25 tot 45 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leidschendam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.