De lokale woningmarkt in Verspreide huizen Eikenhorst.

Als woningbezitter in Verspreide huizen Eikenhorst zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Eikenhorst het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Wassenaar. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 4,923 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen Eikenhorst achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen Eikenhorst in Wassenaar?

Een huis kopen in Verspreide huizen Eikenhorst is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Eikenhorst in Wassenaar.

In de buurt Verspreide huizen Eikenhorst in Wassenaar is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6 mensen per vierkante kilometer en 10 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Verspreide huizen Eikenhorst zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 5 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 20% tussen de 25 tot 45 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Wassenaar on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.