De gemiddelde prijs per vierkante meter in Transvaalkwartier-Zuid is € 3,528/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Transvaalkwartier-Zuid
2.0%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Transvaalkwartier-Zuid is
31%
De waarde van woningen in Transvaalkwartier-Zuid zijn het afgelopen jaar opgelopen met
12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Transvaalkwartier-Zuid.

Met een woning in Transvaalkwartier-Zuid zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,528 per vierkante meter. Hiermee doet Transvaalkwartier-Zuid het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente 's-Gravenhage. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,339 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Transvaalkwartier-Zuid voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Transvaalkwartier-Zuid in 's-Gravenhage?

Een huis kopen in Transvaalkwartier-Zuid is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Transvaalkwartier-Zuid in 's-Gravenhage.

In de buurt Transvaalkwartier-Zuid in 's-Gravenhage is het levendig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 20,344 inwoners per vierkante kilometer en 3,135 huishoudens weet je zeker dat je altijd aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Transvaalkwartier-Zuid zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,235 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze diverse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 7% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in 's-Gravenhage on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.