De gemiddelde prijs per vierkante meter in Transvaalkwartier-Midden is € 3,488/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Transvaalkwartier-Midden
2.8%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Transvaalkwartier-Midden is
31%
De waarde van woningen in Transvaalkwartier-Midden zijn het afgelopen jaar opgelopen met
12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Transvaalkwartier-Midden.

Met een woning in Transvaalkwartier-Midden zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,488 per vierkante meter. Hiermee doet Transvaalkwartier-Midden het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente 's-Gravenhage. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,339 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Transvaalkwartier-Midden voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Transvaalkwartier-Midden in 's-Gravenhage?

Een huis kopen in Transvaalkwartier-Midden is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Transvaalkwartier-Midden in 's-Gravenhage.

In de buurt Transvaalkwartier-Midden in 's-Gravenhage is het levendig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 18,497 inwoners per vierkante kilometer en 2,130 huishoudens weet je zeker dat je altijd aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Transvaalkwartier-Midden zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 825 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze diverse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 21% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in 's-Gravenhage on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.