De gemiddelde vierkantemeterprijs in Waldeck-Noord is € 3,797/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Waldeck-Noord
1.2%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Waldeck-Noord is
54%
De waarde van huizen in Waldeck-Noord zijn het afgelopen jaar opgelopen met
1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Waldeck-Noord.

Als bezitter van een huis in Waldeck-Noord zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 1.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,797 per vierkante meter. Hiermee doet Waldeck-Noord het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente 's-Gravenhage. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,339 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Waldeck-Noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Waldeck-Noord in 's-Gravenhage?

Een huis kopen in Waldeck-Noord is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Waldeck-Noord in 's-Gravenhage.

In de wijk Waldeck-Noord in 's-Gravenhage is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 9,417 bewoners per vierkante kilometer en 2,035 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Waldeck-Noord zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 200 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 5% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 4% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in 's-Gravenhage on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.