De gemiddelde vierkantemeterprijs in Brandersbuurt is € 3,677/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Brandersbuurt
1.2%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Brandersbuurt is
33%
De waarde van huizen in Brandersbuurt zijn het afgelopen jaar opgelopen met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Brandersbuurt.

Als je een huis koopt in Brandersbuurt zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,677 per vierkante meter. Hiermee doet Brandersbuurt het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Schiedam. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,417 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Brandersbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Brandersbuurt in Schiedam?

Een huis kopen in Brandersbuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Brandersbuurt in Schiedam.

In de wijk Brandersbuurt in Schiedam is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,883 inwoners per vierkante kilometer en 625 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Brandersbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 150 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Schiedam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.