De gemiddelde vierkantemeterprijs in Hollandiabuurt is € 3,530/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Hollandiabuurt
4.9%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Hollandiabuurt is
39%
De woningprijzen in Hollandiabuurt zijn het afgelopen jaar toegenomen met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Hollandiabuurt.

Als je een huis koopt in Hollandiabuurt zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,530 per vierkante meter. Hiermee doet Hollandiabuurt het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Schiedam. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,417 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Hollandiabuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Hollandiabuurt in Schiedam?

Een huis kopen in Hollandiabuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hollandiabuurt in Schiedam.

In de wijk Hollandiabuurt in Schiedam is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 10,577 inwoners per vierkante kilometer en 500 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Hollandiabuurt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 65 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 6% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 4% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Schiedam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.