De gemiddelde vierkantemeterprijs in Nolensbuurt is € 3,130/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Nolensbuurt
0.9%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Nolensbuurt is
27%
De huizenprijzen in Nolensbuurt zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Nolensbuurt.

Als bezitter van een huis in Nolensbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,130 per vierkante meter. Hiermee doet Nolensbuurt het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Schiedam. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,417 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Nolensbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Nolensbuurt in Schiedam?

Een huis kopen in Nolensbuurt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Nolensbuurt in Schiedam.

In de wijk Nolensbuurt in Schiedam is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 13,030 bewoners per vierkante kilometer en 1,835 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Nolensbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 720 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze diverse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Schiedam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.