De gemiddelde vierkantemeterprijs in Schrijversbuurt is € 3,129/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Schrijversbuurt
7.6%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Schrijversbuurt is
35%
De waarde van huizen in Schrijversbuurt zijn het afgelopen jaar opgelopen met
14.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Schrijversbuurt.

Als je een huis koopt in Schrijversbuurt zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 14.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,129 per vierkante meter. Hiermee doet Schrijversbuurt het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Schiedam. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,417 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Schrijversbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Schrijversbuurt in Schiedam?

Een huis kopen in Schrijversbuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Schrijversbuurt in Schiedam.

In de wijk Schrijversbuurt in Schiedam is het levendig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 15,957 inwoners per vierkante kilometer en 1,200 huishoudens weet je zeker dat je altijd aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Schrijversbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 420 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Schiedam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.