De gemiddelde prijs per vierkante meter in Walvisbuurt is € 4,184/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Walvisbuurt
1.4%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Walvisbuurt is
31%
De prijzen van woningen in Walvisbuurt zijn het afgelopen jaar gegroeid met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Walvisbuurt.

Als je woningbezitter wordt in Walvisbuurt zit je prima. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,184 per vierkante meter. Hiermee doet Walvisbuurt het net zo goed dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Schiedam. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,417 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Walvisbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Walvisbuurt in Schiedam?

Een huis kopen in Walvisbuurt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Walvisbuurt in Schiedam.

In de buurt Walvisbuurt in Schiedam is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 9,361 bewoners per vierkante kilometer en 465 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Walvisbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 75 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 7% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 7% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Schiedam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.