De lokale huizenprijzen in Verspreide huizen Dreischor.

Met een woning in Verspreide huizen Dreischor zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 51.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,160 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Dreischor het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Schouwen-Duiveland. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,663 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen Dreischor voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen Dreischor in Dreischor?

Een huis kopen in Verspreide huizen Dreischor is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Dreischor in Dreischor.

In de buurt Verspreide huizen Dreischor in Dreischor is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 13 inwoners per vierkante kilometer en 80 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Verspreide huizen Dreischor zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 30 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Dreischor on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.