De lokale huizenmarkt in Verspreide huizen Nieuwerkerk.

Als bezitter van een huis in Verspreide huizen Nieuwerkerk zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Nieuwerkerk het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Schouwen-Duiveland. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,663 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen Nieuwerkerk achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen Nieuwerkerk in Nieuwerkerk?

Een huis kopen in Verspreide huizen Nieuwerkerk is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Nieuwerkerk in Nieuwerkerk.

In de wijk Verspreide huizen Nieuwerkerk in Nieuwerkerk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 21 bewoners per vierkante kilometer en 110 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Verspreide huizen Nieuwerkerk zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 55 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 17% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 16% tussen de 25 tot 45 jaar en 11% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nieuwerkerk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.