De lokale huizenprijzen in Verspreide huizen in het Oosten.

Met een woning in Verspreide huizen in het Oosten zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen in het Oosten het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Schouwen-Duiveland. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,663 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen in het Oosten achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen in het Oosten in Zierikzee?

Een huis kopen in Verspreide huizen in het Oosten is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen in het Oosten in Zierikzee.

In de buurt Verspreide huizen in het Oosten in Zierikzee is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 10 inwoners per vierkante kilometer en 20 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Verspreide huizen in het Oosten zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 10 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 8% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 8% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zierikzee on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.