De gemiddelde vierkantemeterprijs in Malta is € 3,443/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Malta
4.0%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Malta is
31%
De woningwaardes in Malta zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
14.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Malta.

Als je investeert in een huis in Malta zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 14.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,443 per vierkante meter. Hiermee doet Malta het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Schouwen-Duiveland. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,666 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Malta voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Malta in Zierikzee?

Een huis kopen in Malta is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Malta in Zierikzee.

In de wijk Malta in Zierikzee is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,995 mensen per vierkante kilometer en 800 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Malta zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 200 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zierikzee on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.