De gemiddelde prijs per vierkante meter in Verspreide huizen in het Noorden en Westen is € 3,375/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Verspreide huizen in het Noorden en Westen
-0.6%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Verspreide huizen in het Noorden en Westen is
27%
De waarde van woningen in Verspreide huizen in het Noorden en Westen zijn het afgelopen jaar afgenomen met
-5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Verspreide huizen in het Noorden en Westen.

Met een woning in Verspreide huizen in het Noorden en Westen zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning nam af het afgelopen jaar met -5.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,375 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen in het Noorden en Westen het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Schouwen-Duiveland. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,666 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen in het Noorden en Westen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen in het Noorden en Westen in Zierikzee?

Een huis kopen in Verspreide huizen in het Noorden en Westen is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen in het Noorden en Westen in Zierikzee.

In de buurt Verspreide huizen in het Noorden en Westen in Zierikzee is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 96 inwoners per vierkante kilometer en 300 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Verspreide huizen in het Noorden en Westen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 145 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 24% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zierikzee on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.