De lokale woningmarkt in Kaaskenswater.

Als woningbezitter in Kaaskenswater zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,726 per vierkante meter. Hiermee doet Kaaskenswater het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Schouwen-Duiveland. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,663 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Kaaskenswater voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Kaaskenswater in Zierikzee?

Een huis kopen in Kaaskenswater is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kaaskenswater in Zierikzee.

In de buurt Kaaskenswater in Zierikzee is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,145 mensen per vierkante kilometer en 295 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Kaaskenswater zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 90 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 7% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zierikzee on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.