De lokale huizenmarkt in Verspreide huizen in het Zuiden.

Als je woningbezitter wordt in Verspreide huizen in het Zuiden zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen in het Zuiden het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Schouwen-Duiveland. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,663 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen in het Zuiden achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen in het Zuiden in Zierikzee?

Een huis kopen in Verspreide huizen in het Zuiden is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen in het Zuiden in Zierikzee.

In de buurt Verspreide huizen in het Zuiden in Zierikzee is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 18 bewoners per vierkante kilometer en 15 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Verspreide huizen in het Zuiden zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 10 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 8% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 25 tot 45 jaar en 8% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zierikzee on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.