De gemiddelde prijs per vierkante meter in Burmaniapark is € 3,214/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Burmaniapark
7.5%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Burmaniapark is
27%
De woningwaardes in Burmaniapark zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
26.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Burmaniapark.

Als woningbezitter in Burmaniapark zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 26.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,214 per vierkante meter. Hiermee doet Burmaniapark het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Smallingerland. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 3.0% tot € 2,762 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Burmaniapark voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Burmaniapark in Drachten?

Een huis kopen in Burmaniapark is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Burmaniapark in Drachten.

In de buurt Burmaniapark in Drachten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,262 mensen per vierkante kilometer en 310 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Burmaniapark zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 175 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 24% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 8% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Drachten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.