De gemiddelde prijs per vierkante meter in De Folgeren is € 2,465/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in De Folgeren
2.9%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in De Folgeren is
24%
De huizenprijzen in De Folgeren zijn het afgelopen jaar gestegen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in De Folgeren.

Met een woning in De Folgeren zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,465 per vierkante meter. Hiermee doet De Folgeren het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Smallingerland. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 3.0% tot € 2,752 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Folgeren gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in De Folgeren in Drachten?

Een huis kopen in De Folgeren is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Folgeren in Drachten.

In de buurt De Folgeren in Drachten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,889 inwoners per vierkante kilometer en 1,420 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in De Folgeren zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 525 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Drachten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.