De gemiddelde prijs per vierkante meter in Vrijburg is € 3,168/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Vrijburg
-2.5%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Vrijburg is
33%
De woningprijzen in Vrijburg zijn het afgelopen jaar gezakt met
-16.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Vrijburg.

Als je woningbezitter wordt in Vrijburg zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs zakte het afgelopen jaar met -16.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,168 per vierkante meter. Hiermee doet Vrijburg het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Smallingerland. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 3.0% tot € 2,752 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Vrijburg achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Vrijburg in Drachten?

Een huis kopen in Vrijburg is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vrijburg in Drachten.

In de buurt Vrijburg in Drachten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 571 bewoners per vierkante kilometer en 135 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Vrijburg zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 65 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 23% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 7% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Drachten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.