De gemiddelde prijs per vierkante meter in Drachtstercompagnie is € 2,669/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Drachtstercompagnie
-0.4%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Drachtstercompagnie is
29%
De huizenprijzen in Drachtstercompagnie zijn het afgelopen jaar gezakt met
-17.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Drachtstercompagnie.

Met een woning in Drachtstercompagnie zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs zakte het afgelopen jaar met -17.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,669 per vierkante meter. Hiermee doet Drachtstercompagnie het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Smallingerland. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 3.0% tot € 2,752 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Drachtstercompagnie achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Drachtstercompagnie in Drachtstercompagnie?

Een huis kopen in Drachtstercompagnie is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Drachtstercompagnie in Drachtstercompagnie.

In de buurt Drachtstercompagnie in Drachtstercompagnie is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 122 inwoners per vierkante kilometer en 465 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Drachtstercompagnie zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 215 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Drachtstercompagnie on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.