De gemiddelde vierkantemeterprijs in De Birkt is € 0/m²

Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in De Birkt is
29%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in De Birkt.

Als bezitter van een huis in De Birkt zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet De Birkt het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Soest. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,555 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Birkt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in De Birkt in Soest?

Een huis kopen in De Birkt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Birkt in Soest.

In de wijk De Birkt in Soest is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 52 bewoners per vierkante kilometer en 70 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in De Birkt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 35 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Soest on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.