De gemiddelde vierkantemeterprijs in Duinen Gebied is € 0/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Duinen Gebied
-2.0%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Duinen Gebied is
23%
De woningprijzen in Duinen Gebied zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Duinen Gebied.

Als bezitter van een huis in Duinen Gebied zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Duinen Gebied het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Soest. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,555 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Duinen Gebied achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Duinen Gebied in Soest?

Een huis kopen in Duinen Gebied is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Duinen Gebied in Soest.

In de wijk Duinen Gebied in Soest is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 72 bewoners per vierkante kilometer en 145 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Duinen Gebied zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 35 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Soest on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.