De gemiddelde vierkantemeterprijs in Het Soesterveen is € 0/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Het Soesterveen
-3.1%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Het Soesterveen is
26%
De waarde van huizen in Het Soesterveen zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Het Soesterveen.

Als je investeert in een huis in Het Soesterveen zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Het Soesterveen het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Soest. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,557 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Het Soesterveen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Het Soesterveen in Soest?

Een huis kopen in Het Soesterveen is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Het Soesterveen in Soest.

In de wijk Het Soesterveen in Soest is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 173 mensen per vierkante kilometer en 70 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Het Soesterveen zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Soest on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.