De gemiddelde vierkantemeterprijs in Soest Zuid is € 5,211/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Soest Zuid
2.1%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Soest Zuid is
24%
De woningprijzen in Soest Zuid zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Soest Zuid.

Als je een huis koopt in Soest Zuid zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,211 per vierkante meter. Hiermee doet Soest Zuid het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Soest. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,555 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Soest Zuid achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Soest Zuid in Soest?

Een huis kopen in Soest Zuid is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Soest Zuid in Soest.

In de wijk Soest Zuid in Soest is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,108 inwoners per vierkante kilometer en 2,110 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Soest Zuid zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 820 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Soest on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.