De gemiddelde prijs per vierkante meter in 't Hart is € 5,329/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in 't Hart
-0.1%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in 't Hart is
21%
De prijzen van woningen in 't Hart zijn het afgelopen jaar gegroeid met
15.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in 't Hart.

Met een woning in 't Hart zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 15.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,329 per vierkante meter. Hiermee doet 't Hart het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Soest. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,555 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt 't Hart voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in 't Hart in Soest?

Een huis kopen in 't Hart is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in 't Hart in Soest.

In de buurt 't Hart in Soest is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,917 inwoners per vierkante kilometer en 1,710 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in 't Hart zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 675 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Soest on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.