De gemiddelde vierkantemeterprijs in De Eng Noord West is € 5,136/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in De Eng Noord West
-0.6%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in De Eng Noord West is
68%
De woningwaardes in De Eng Noord West zijn het afgelopen jaar gedaald met
-3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in De Eng Noord West.

Als bezitter van een huis in De Eng Noord West zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde daalde het afgelopen jaar met -3.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,136 per vierkante meter. Hiermee doet De Eng Noord West het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Soest. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,555 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Eng Noord West achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in De Eng Noord West in Soest?

Een huis kopen in De Eng Noord West is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Eng Noord West in Soest.

In de wijk De Eng Noord West in Soest is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,736 bewoners per vierkante kilometer en 210 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in De Eng Noord West zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 6% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 4% tussen de 15 tot 25 jaar en 5% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Soest on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.