De gemiddelde prijs per vierkante meter in Vogelwijk en De Borgen is € 2,714/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Vogelwijk en De Borgen
5.1%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Vogelwijk en De Borgen is
23%
De huizenprijzen in Vogelwijk en De Borgen zijn het afgelopen jaar gestegen met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Vogelwijk en De Borgen.

Met een woning in Vogelwijk en De Borgen zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,714 per vierkante meter. Hiermee doet Vogelwijk en De Borgen het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Stadskanaal. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 2,514 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Vogelwijk en De Borgen voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Vogelwijk en De Borgen in Stadskanaal?

Een huis kopen in Vogelwijk en De Borgen is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vogelwijk en De Borgen in Stadskanaal.

In de buurt Vogelwijk en De Borgen in Stadskanaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,521 inwoners per vierkante kilometer en 1,100 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Vogelwijk en De Borgen zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 335 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Stadskanaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.