De gemiddelde vierkantemeterprijs in De Blaak is € 3,584/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in De Blaak
2.4%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in De Blaak is
26%
De huizenprijzen in De Blaak zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in De Blaak.

Als je investeert in een huis in De Blaak zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,584 per vierkante meter. Hiermee doet De Blaak het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Tilburg. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,427 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Blaak achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in De Blaak in Tilburg?

Een huis kopen in De Blaak is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Blaak in Tilburg.

In de wijk De Blaak in Tilburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,076 mensen per vierkante kilometer en 2,410 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in De Blaak zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 895 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Tilburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.