De gemiddelde prijs per vierkante meter in Loopkant-Liessent-Goorkens is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Loopkant-Liessent-Goorkens is
23%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Loopkant-Liessent-Goorkens.

Met een woning in Loopkant-Liessent-Goorkens zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Loopkant-Liessent-Goorkens het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Uden. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,407 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Loopkant-Liessent-Goorkens achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Loopkant-Liessent-Goorkens in Uden?

Een huis kopen in Loopkant-Liessent-Goorkens is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Loopkant-Liessent-Goorkens in Uden.

In de buurt Loopkant-Liessent-Goorkens in Uden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 166 inwoners per vierkante kilometer en 180 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Loopkant-Liessent-Goorkens zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 60 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Uden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.