De gemiddelde vierkantemeterprijs in Zoggel is € 3,653/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Zoggel
0.1%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Zoggel is
24%
De woningwaardes in Zoggel zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Zoggel.

Als je investeert in een huis in Zoggel zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,653 per vierkante meter. Hiermee doet Zoggel het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Uden. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,407 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Zoggel voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Zoggel in Uden?

Een huis kopen in Zoggel is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zoggel in Uden.

In de wijk Zoggel in Uden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,723 mensen per vierkante kilometer en 1,740 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Zoggel zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 530 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Uden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.