De gemiddelde vierkantemeterprijs in Melle is € 3,007/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Melle
0.9%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Melle is
27%
De huizenprijzen in Melle zijn het afgelopen jaar gestegen met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Melle.

Als bezitter van een huis in Melle zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,007 per vierkante meter. Hiermee doet Melle het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Uden. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,407 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Melle voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Melle in Uden?

Een huis kopen in Melle is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Melle in Uden.

In de wijk Melle in Uden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,859 bewoners per vierkante kilometer en 1,715 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Melle zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 750 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Uden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.