De gemiddelde prijs per vierkante meter in Hoevenseveld is € 3,244/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Hoevenseveld
1.1%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Hoevenseveld is
25%
De woningprijzen in Hoevenseveld zijn het afgelopen jaar toegenomen met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Hoevenseveld.

Als je woningbezitter wordt in Hoevenseveld zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,244 per vierkante meter. Hiermee doet Hoevenseveld het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Uden. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,407 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Hoevenseveld voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Hoevenseveld in Uden?

Een huis kopen in Hoevenseveld is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hoevenseveld in Uden.

In de buurt Hoevenseveld in Uden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,551 bewoners per vierkante kilometer en 1,150 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Hoevenseveld zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 385 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Uden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.