De lokale huizenmarkt in Meerwijk.

Als je woningbezitter wordt in Meerwijk zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 13.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,511 per vierkante meter. Hiermee doet Meerwijk het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Uithoorn. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,399 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Meerwijk voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Meerwijk in Uithoorn?

Een huis kopen in Meerwijk is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Meerwijk in Uithoorn.

In de buurt Meerwijk in Uithoorn is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,030 bewoners per vierkante kilometer en 2,385 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Meerwijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,025 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Uithoorn on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.