De gemiddelde prijs per vierkante meter in Bedrijvengebied Oudenrijn is € 0/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Bedrijvengebied Oudenrijn
11.4%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Bedrijvengebied Oudenrijn is
30%
De woningprijzen in Bedrijvengebied Oudenrijn zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Bedrijvengebied Oudenrijn.

Als je woningbezitter wordt in Bedrijvengebied Oudenrijn zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Bedrijvengebied Oudenrijn het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Utrecht. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 5,328 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Bedrijvengebied Oudenrijn achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Bedrijvengebied Oudenrijn in De Meern?

Een huis kopen in Bedrijvengebied Oudenrijn is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bedrijvengebied Oudenrijn in De Meern.

In de buurt Bedrijvengebied Oudenrijn in De Meern is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 170 bewoners per vierkante kilometer en 115 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Bedrijvengebied Oudenrijn zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 40 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in De Meern on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.