De gemiddelde vierkantemeterprijs in L. Napoleonplantsoen en omgeving is € 6,285/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in L. Napoleonplantsoen en omgeving
8.6%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in L. Napoleonplantsoen en omgeving is
43%
De woningprijzen in L. Napoleonplantsoen en omgeving zijn het afgelopen jaar toegenomen met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in L. Napoleonplantsoen en omgeving.

Als je investeert in een huis in L. Napoleonplantsoen en omgeving zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 6,285 per vierkante meter. Hiermee doet L. Napoleonplantsoen en omgeving het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Utrecht. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 5,328 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt L. Napoleonplantsoen en omgeving voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in L. Napoleonplantsoen en omgeving in Utrecht?

Een huis kopen in L. Napoleonplantsoen en omgeving is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in L. Napoleonplantsoen en omgeving in Utrecht.

In de wijk L. Napoleonplantsoen en omgeving in Utrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,314 mensen per vierkante kilometer en 600 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in L. Napoleonplantsoen en omgeving zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 130 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 8% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Utrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.