De gemiddelde vierkantemeterprijs in Oog in Al is € 6,089/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Oog in Al
5.5%
Het percentage mensen tussen de 0 tot 15 jaar in Oog in Al is
28%
De huizenprijzen in Oog in Al zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Oog in Al.

Als je investeert in een huis in Oog in Al zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 6,089 per vierkante meter. Hiermee doet Oog in Al het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Utrecht. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 5,328 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Oog in Al achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Oog in Al in Utrecht?

Een huis kopen in Oog in Al is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oog in Al in Utrecht.

In de wijk Oog in Al in Utrecht is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 9,859 mensen per vierkante kilometer en 1,535 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Oog in Al zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 845 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 24% tussen de 25 tot 45 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Utrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.