De gemiddelde vierkantemeterprijs in Tuindorp en Van Lieflandlaan-West is € 6,104/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Tuindorp en Van Lieflandlaan-West
2.8%
Het percentage bewoners tussen de 15 tot 25 jaar in Tuindorp en Van Lieflandlaan-West is
23%
De waarde van huizen in Tuindorp en Van Lieflandlaan-West zijn het afgelopen jaar gedaald met
-8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Tuindorp en Van Lieflandlaan-West.

Als bezitter van een huis in Tuindorp en Van Lieflandlaan-West zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis daalde het afgelopen jaar met -8.0% tot een gemiddelde prijs van € 6,104 per vierkante meter. Hiermee doet Tuindorp en Van Lieflandlaan-West het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Utrecht. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 5,328 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Tuindorp en Van Lieflandlaan-West achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Tuindorp en Van Lieflandlaan-West in Utrecht?

Een huis kopen in Tuindorp en Van Lieflandlaan-West is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Tuindorp en Van Lieflandlaan-West in Utrecht.

In de wijk Tuindorp en Van Lieflandlaan-West in Utrecht is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 9,502 bewoners per vierkante kilometer en 3,460 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Tuindorp en Van Lieflandlaan-West zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 1,015 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 23% tussen de 25 tot 45 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Utrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.