De gemiddelde prijs per vierkante meter in De Compagnie-Oost is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in De Compagnie-Oost is
22%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in De Compagnie-Oost.

Als woningbezitter in De Compagnie-Oost zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet De Compagnie-Oost het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Veenendaal. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,989 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Compagnie-Oost achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in De Compagnie-Oost in Veenendaal?

Een huis kopen in De Compagnie-Oost is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Compagnie-Oost in Veenendaal.

In de buurt De Compagnie-Oost in Veenendaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 651 mensen per vierkante kilometer en 105 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in De Compagnie-Oost zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 45 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 17% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Veenendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.