De gemiddelde prijs per vierkante meter in Koopcentrum is € 3,939/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Koopcentrum
2.6%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Koopcentrum is
35%
De woningwaardes in Koopcentrum zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Koopcentrum.

Als woningbezitter in Koopcentrum zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,939 per vierkante meter. Hiermee doet Koopcentrum het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Veenendaal. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,989 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Koopcentrum voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Koopcentrum in Veenendaal?

Een huis kopen in Koopcentrum is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Koopcentrum in Veenendaal.

In de buurt Koopcentrum in Veenendaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,088 mensen per vierkante kilometer en 845 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Koopcentrum zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 75 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 4% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 26% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Veenendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.