De gemiddelde vierkantemeterprijs in Nijverkamp is € 0/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Nijverkamp
5.0%
Het percentage bewoners tussen de 15 tot 25 jaar in Nijverkamp is
23%
De woningprijzen in Nijverkamp zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Nijverkamp.

Als bezitter van een huis in Nijverkamp zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Nijverkamp het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Veenendaal. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,989 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Nijverkamp achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Nijverkamp in Veenendaal?

Een huis kopen in Nijverkamp is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Nijverkamp in Veenendaal.

In de wijk Nijverkamp in Veenendaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 166 bewoners per vierkante kilometer en 110 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Nijverkamp zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 45 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 25 tot 45 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Veenendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.