De gemiddelde vierkantemeterprijs in Petenbos is € 4,151/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Petenbos
0.5%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Petenbos is
19%
De woningwaardes in Petenbos zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Petenbos.

Als je investeert in een huis in Petenbos zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,151 per vierkante meter. Hiermee doet Petenbos het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Veenendaal. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,989 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Petenbos voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Petenbos in Veenendaal?

Een huis kopen in Petenbos is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Petenbos in Veenendaal.

In de wijk Petenbos in Veenendaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,222 mensen per vierkante kilometer en 1,400 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Petenbos zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 590 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Veenendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.