De gemiddelde vierkantemeterprijs in Salamander is € 4,761/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Salamander
0.7%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Salamander is
22%
De huizenprijzen in Salamander zijn het afgelopen jaar gestegen met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Salamander.

Als je een huis koopt in Salamander zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,761 per vierkante meter. Hiermee doet Salamander het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Veenendaal. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,989 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Salamander voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Salamander in Veenendaal?

Een huis kopen in Salamander is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Salamander in Veenendaal.

In de wijk Salamander in Veenendaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,499 inwoners per vierkante kilometer en 260 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Salamander zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 125 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 21% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Veenendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.