De gemiddelde vierkantemeterprijs in Spitsbergen is € 4,232/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Spitsbergen
-2.7%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Spitsbergen is
52%
De waarde van huizen in Spitsbergen zijn het afgelopen jaar verminderd met
-5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Spitsbergen.

Als je een huis koopt in Spitsbergen zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis verminderde het afgelopen jaar met -5.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,232 per vierkante meter. Hiermee doet Spitsbergen het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Veenendaal. Hier verminderde de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,989 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Spitsbergen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Spitsbergen in Veenendaal?

Een huis kopen in Spitsbergen is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Spitsbergen in Veenendaal.

In de wijk Spitsbergen in Veenendaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,437 inwoners per vierkante kilometer en 160 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Spitsbergen zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 30 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 4% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Veenendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.