De gemiddelde vierkantemeterprijs in 't Goeie Spoor en omgeving is € 4,105/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in 't Goeie Spoor en omgeving
11.7%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in 't Goeie Spoor en omgeving is
26%
De huizenprijzen in 't Goeie Spoor en omgeving zijn het afgelopen jaar gestegen met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in 't Goeie Spoor en omgeving.

Als je een huis koopt in 't Goeie Spoor en omgeving zit je prima. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,105 per vierkante meter. Hiermee doet 't Goeie Spoor en omgeving het net zo goed dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Veenendaal. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,989 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt 't Goeie Spoor en omgeving voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in 't Goeie Spoor en omgeving in Veenendaal?

Een huis kopen in 't Goeie Spoor en omgeving is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in 't Goeie Spoor en omgeving in Veenendaal.

In de wijk 't Goeie Spoor en omgeving in Veenendaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,507 inwoners per vierkante kilometer en 315 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in 't Goeie Spoor en omgeving zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 90 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 26% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Veenendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.