De gemiddelde vierkantemeterprijs in Cobbeek en Centrum is € 3,748/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Cobbeek en Centrum
6.4%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Cobbeek en Centrum is
26%
De prijzen van huizen in Cobbeek en Centrum zijn het afgelopen jaar gegroeid met
12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Cobbeek en Centrum.

Als je investeert in een huis in Cobbeek en Centrum zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,748 per vierkante meter. Hiermee doet Cobbeek en Centrum het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Veldhoven. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 11.0% tot € 4,024 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Cobbeek en Centrum voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Cobbeek en Centrum in Veldhoven?

Een huis kopen in Cobbeek en Centrum is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Cobbeek en Centrum in Veldhoven.

In de wijk Cobbeek en Centrum in Veldhoven is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,745 mensen per vierkante kilometer en 2,135 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Cobbeek en Centrum zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 560 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Veldhoven on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.