De lokale woningmarkt in Spanjaardsbergbuurt.

Als woningbezitter in Spanjaardsbergbuurt zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,892 per vierkante meter. Hiermee doet Spanjaardsbergbuurt het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Velsen. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 4,561 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Spanjaardsbergbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Spanjaardsbergbuurt in Santpoort-Noord?

Een huis kopen in Spanjaardsbergbuurt is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Spanjaardsbergbuurt in Santpoort-Noord.

In de buurt Spanjaardsbergbuurt in Santpoort-Noord is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,326 mensen per vierkante kilometer en 490 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Spanjaardsbergbuurt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 115 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 7% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Santpoort-Noord on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.